Nog 3 maanden ............. - Reisverslag uit Dilsen, België van Fam Konings - WaarBenJij.nu Nog 3 maanden ............. - Reisverslag uit Dilsen, België van Fam Konings - WaarBenJij.nu

Nog 3 maanden .............

Door: Antoinette en Roel

Blijf op de hoogte en volg Fam

08 Juli 2012 | België, Dilsen

Nog 3 maanden te gaan en dan is het zover. Dan gaat onze droomreis beginnen.

Inmiddels zijn de belangrijkste zaken geregeld.
De reis is betaald, de vluchten liggen vast, Roel is druk bezig met het uitstippelen van de route en het oriënteren van de bezienswaardigheden, het ouderschapsverlof is geregeld, de zaken m.b.t. de kraam, de school van Ylva is verwittigd en het aller belangrijkste, het verblijf van Kane bij Jet & Leon en Wendy, Maurice en Mara.

Wat overblijft is het regelen van de zogenaamde "waan van de dag" zaken zoals de betalingen gedurende deze periode, het schrijven van brieven aan Sinterklaas, het in orde maken van de kerstkaarten (zo vroeg zijn we nog nooit geweest...), de aanschaf van een internationaal rijbewijs, het kopen van de benodigde stekkers en ga zo maar door.

Kortom, voordat we onze droom gaan waarmaken en kunnen gaan genieten van deze reis dient er toch eerst een hoop geregeld te worden. Iets waar niet te licht en makkelijk over gedacht moet worden....Maar we weten waar we het voor doen!

Liefs Antoinette, Roel, Ylva en Kane.

• 03 Oktober 2012 - 16:12

André:

en dan is het nu al 3 okt en zijn de voorbereidingen gedaan. Wat gaan die 3 maanden snel hè.
    Nog een paar dagen......

Heel veel plezier.