Nog 1 nachtje slapen
Door: Antoinette en Roel
Blijf op de hoogte en volg Fam
07 Oktober 2012 | België, Dilsen
De koffers zijn ingepakt, er is afscheid genomen van de naasten en Kane is naar zijn logeeradres gebracht.
Dit laatste ging overigens gepaard met tranen bij ons alle drie.
We weten dat hij in goede handen is, maar onze trouwe viervoeter achterlaten is toch niet niks.
Maar ja, we weten dat we altijd goed voor hem zorgen en er voor hem zijn en hem nu ook goed verzorgd achterlaten, dus dan mogen we nu ook een keer iets voor ons zelf.
De laatste dag voor vertrek.................het was een zware, emotionele dag, maar het is zover...............we gaan onze droomreis maken.
Na maanden van voorbereiding wordt het dan nu werkelijkheid.
We hebben er zin en zijn heel benieuwd!.
Lieve groet Roel, Antoinette en Ylva
08 Oktober 2012 - 12:26
Virginie:
Hallo Roel, Antoinette en Ylva,
Langs deze weg wil ik jullie een super mooie tijd wensen. Geniet van alles wat dit continent te bieden heeft en geniet ook van elkaar. Dit wordt gegarandeerd een super ervaring om nooit meer te vergeten.
Ik ben zeer benieuwd naar al jullie verhalen en vind het ook leuk dat jullie deze site hiervoor geopend hebben.
Nogmaals heel veel plezier en Antoinette....tot 6 januari
Groetjes Virginie -
08 Oktober 2012 - 12:50
Ellen:
Hoi lieve schatten,
Super dat we jullie hier kunnen volgen! En als jullie terug zijn gaan we prikken!
X Ellen -
08 Oktober 2012 - 18:31
Will Van De Wauw:
maak er iets moois van en alleen maar genieten en zal zeker zo nu en dan eens vragen
hoe het is en foto's van dat werelddeel zijn altijd mooi groetjes en vooral genieten. gr will en mia -
08 Oktober 2012 - 18:53
Veerle:
Hallo reizigers, de reis van jullie dromen ... dreams come true !! Geniet ervan !! Laat ons maar lekker meegenieten door jullie foto's, verhalen, ... Heel veel plezier !! groetjes Veerle & haar mannen -
08 Oktober 2012 - 19:53
Léon Van Mierlo:
Geniet van jullie vakantie. Het zal een ervaring worden die jullie nooit meer zullen vergeten. Ik zal jullie reisverslag blijven volgen. Roel doe je best en plaats mooie foto's op de site.
Léon van Mierlo -
08 Oktober 2012 - 20:56
Regina Simonis:
We wensen jullie heel veel plezier down under. Ik zal jullie met veel plezier volgen en maak maar veel mooie foto's. Groetjes en een knuffel van Kyra voor YLva.
Groetjes Regina en Kyra -
09 Oktober 2012 - 08:04
Martin Kemper:
Hallo allemaal,
Vanuit Naaldwijk wensen wij jullie nog een goede reis en geniet van deze fantastische trip.
de Kempertjes