Van Amsterdam naar Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Fam Konings - WaarBenJij.nu Van Amsterdam naar Kuala Lumpur - Reisverslag uit Kuala Lumpur, Maleisië van Fam Konings - WaarBenJij.nu

Van Amsterdam naar Kuala Lumpur

Door: Antoinette en Roel

Blijf op de hoogte en volg Fam

09 Oktober 2012 | Maleisië, Kuala Lumpur

Na een toch wel emotioneel afscheid op Schiphol zijn we om 12.20u de lucht in gegaan richting Kuala Lumpur. We hadden mooie, ruime plaatsen, lekker en genoeg eten en we kunnen spreken van een zeer goede ( met af en toe wat turbulentie) vlucht.

Ook onze kleine meid heeft zich voorbeeldig gedragen en het zeer goedgedaan.
Ze heeft geregeld een "tukkie" gedaan, muziek geluisterd (vooral de koptelefoon was interessant), tv gekeken en misschien wel 100x het schermpje omhoog en omlaag gedaan om te kijken of het al licht was buiten.
Zo nu en dan gevraagd of het nog ver was, maar daar bleef het ook bij.

Om 6.20u lokale tijd (het is hier 6 uur later) zijn we geland.
Na een tourtje met de monografie, onze koffers opgehaald, een kaartje voor de taxi gekocht, een bakkie koffie gedronken en toen op weg naar het hotel.

Ons hotel bleek midden in de stad te liggen, wat op zich ideaal is,
Onze kamer was echter helaas nog niet beschikbaar en wat bleek, ze hadden een kamer met maar 1 bed gereserveerd. En met zijn 3-en in 1 bed, dat gaat niet werken.
Na wat over en weer gesproken en onderhandeld te hebben ( tja..ik kan het ook hier niet laten), hebben we een kamer gekregen met twee bedden en meteen beschikbaar.

Op de kamer aangekomen hebben we deze een beetje " verbouwd" (de bedden).
Ylva vindt het helemaal geweldig, "leuk hè mamma, ons appartement".
Daarna zijn we een paar uurtjes gaan slapen, want de vermoeidheid sloeg toe.

Na ons "schoonheidsslaapje" met het thuisfront contact gezocht om door te geven dat we goed waren aangekomen en toen toch al eens even de stad verkennen.
Maar wat een verkeer en winkels, ongelooflijk!.
Na een hapje eten, nu op tijd naar bed.
Het was een vermoeiende dag.

Welterusten!.

Lieve groet Antoinette, Roel en Ylva xx.

• 09 Oktober 2012 - 21:27

Leon & Jet:

helaba, fijn om te lezen dat de vlucht goed verlopen is....
    bye the way....stevig "stadje" op den achtergrond.
    geniet ervan!!!
    de groetjes

• 09 Oktober 2012 - 21:45

Yvonne:

hey hallo,
    goed aangekomen lees ik! heel fijn..
    en de eerste foto's zijn al een feit!!
    indrukwekkende stad volgens mij..en Ylva wijst de weg, zie ik, dan komt het helemaal goed..
    heel veel plezier.
    xxx yvonne

• 10 Oktober 2012 - 09:09

Marleen En PAul:

Fijn dat de reis vlot is verlopen. Super dat Ylva zo voorbeeldig is geweest, is toch lang voor een kind.
    Veel plezier en we volgen julie op de voet.

• 10 Oktober 2012 - 12:43

Martin Kemper:

Als ik de foto's zo zie beloofd dat nog wat voor de rest van de reis.
    Leuk om het op deze manier een beetje mee te beleven.
    Groetjes de Kempertjes