Het camperavontuur gaat beginnen!
Blijf op de hoogte en volg Fam
16 Oktober 2012 | Australië, Cairns
Hier kregen we onze eerste meevaller deze vakantie te horen. De camper die we gereserveerd hadden, bleek niet meer voorradig en dus waren we ge- upgrade. Dit betekende dat we geen camper voor 4 personen kregen, maar eentje voor 6 personen!.
Kijkend naar onze bagage gingen we die hard nodig hebben zei de man van het verhuur :).
Na een dvd met daarop de uitleg van de camper bekeken te hebben, zijn we naar de camper gegaan. Wat een immens groot ding. Hij is 7 mtr lang en 3,40 mtr hoog. Na het "schade- inspectierondje" mochten we onze camper gaan inrichten .
Ylva had natuurlijk meteen haar plekje gevonden. Ze heeft de slaapplaats boven de bestuurderscabine en dat is me toch een gigantisch bed. We hebben het helemaal ingericht met haar knuffels en ze had meteen haar draai gevonden. Daarna begon het inruimen van de kleren in de kastjes. We hebben genoeg plaats, maar bij het inruimen had ik toch het idee dat ik veel te veel had meegenomen. Of dat werkelijk zo is, zal over 3 maanden blijken.
En toen een kleine 3 uur later konden we dan eindelijk met dit grote gevaarte op pad. In het begin was het een beetje wennen, enerzijds omdat het zo' n groot ding is en anderzijds omdat je ook nog links moet rijden en dus alles van de andere kant moet benaderen.
We zijn toen eerst naar het eerste de beste winkelcentra gereden om inkopen te doen. Hier hebben we onze kar goed volgeladen met allemaal nuttige en basic spullen. We kunnen nu n.l. weer zelf koken en dat is toch wel fijn. Want na een week restaurant ben je het helemaal zat.
Daarna hebben we een camping in de buurt opgezocht en onze spulletjes uitgestalt en opgeruimd. Het blokje over de camping gelopen en daarna nog gezellig met zijn drietjes voor de camper gezeten.
Tja en Ylva, die is nu helemaal in haar nopjes. Die heeft haar eigen holletje waarin ze samen verblijft met haar knuffels. Haar eigen stoel in de camper van waaruit ze alles kan zien en van waaruit ze ook lekker kan sinkelen, tekenen en kleuren. Dat heeft ze dan ook voor en na de hele middag gedaan. De verhalen die ze dan daarbij vertelt, heerlijk gewoon.
Ook de camping vind ze geweldig, ze is al op ontdekking geweest en voelt er zich helemaal thuis.
Onze kleine meid ligt inmiddels al in haar holletje en wij gaan dit langzaam ook doen. Want ondanks alles was het vandaag een intensieve dag. Bovendien willen we fit zijn voor morgen want dan gaat onze "trektocht" echt beginnen.
Welterusten en lieve groet
Antoinette, Roel en Ylva xxx.....
17 Oktober 2012 - 11:35
Leon En Jet:
Gaaf ding om mee te rijden...
het leuke is dat je nu zelf voor een aangenaam vertrouw, vullend ontbijt kan zorgen!!!
Geniet van het landschap.... -
17 Oktober 2012 - 14:22
Maurice Wendy Mara Balou Kane:
Lieve Roel antoinette en Ylva,
Ieder dag kijken we uit naar jullie reisverslag, zo gaan we toch een klein beetje met jullie mee.
Erg leuk om te lezen!!! Met Driekes gaat het goed, hij heeft zijn plaatsje in ons gezin helemaal gevonden. Hij weet ook precies bij wie hij voor wat moet zijn!!! Geniet van jullie reis, wij reizen in ieder geval iedere dag met jullie mee. -
17 Oktober 2012 - 15:28
Recherche Sittard:
Dag fam. konings,
Zoals jullie zien volgt ook de afdeling jullie reis. Het ziet er allemaal mooi uit. Stuur aub wat van die zon.
Blijf alles maar op het internet zetten. We lezen het graag. En Roel je OBM is daar ook van toepassing.
gr
de afdeling
17 Oktober 2012 - 18:14
Yvonne:
hallo,
weer 2 mooie verslagen om te lezen..blijft elke dag leuk om te kijken of er weer een verslag van jullie is.
("oma"betty vind het ook erg leuk om de reisverslagen te lezen..zij tipt mij al als er weer een verslag is binnengekomen! :-) )
zo kunnen we een beetje meegenieten van jullie droomreis!
een grote speeltuin, zwembad, dat is voor ylva idd helemaal leuk!!
fijn dat ze er ook zo van geniet..een eigen "holletje" om te spelen en te slapen,heerlijk!
stoer dat jullie een grotere camper hebben, is wel handig..heel veel plezier!!
xxx yvonne
18 Oktober 2012 - 11:37
Wildred:
Hoi belskes, nee aussies........!
Jullie verhaal en foto's, Superleuk! Heerlijkom Ylva nog in haar zomerkleren te zien op foto's! Vandaag hier ook 20 graden, met alle herfstkleuren die je kunt bedenken.
Geniet van de zon, de vrijheid, de reis en elkaar!
Groetjes, Wildred -
18 Oktober 2012 - 16:28
Opi En Omi:
Hoi lieve Antoinette,Roel, en Ylva,
Helemaal top zo n grote camper,wij kunnen ons helemaal voorstellen dat de vrijheid fantastisch is, en Ylva omi zou wel even bij jou in je holletje willen zijn om jou te knuffelen,wij vinden jullie verslagen prachtig en jullie lijken op deze manier zo dicht bij.
Geniet maar weer lekker en we kijken al weer uit naar jullie volgende verslag,
Dikke kus opi en omi